mandag 12. januar 2015

Kildebruk



Kilde 1: Det er ikke en forfatter fordi det er flere folk som sier det de mener det er ikke en kilde. Det er også som sier hva de tror og de er ikke sikre det de sier stemmer for at man kan bruke det som en kilde.

Kilde 2: Det er en prezi presentasjon og det virker som det er en elv som har laget denne presentasjonen. I slutten av presentasjonen har personen oppgitt kilder men ikke linken til kildene slik at man kan søke etter kilden.

Kilde 3: De har skrevet kilden og de har brukt en historie bok. Men det er ikke en bra kilde som kan støtter til det du sier. Det virker også at det er en klasse som har skrevet det. Man kan heller bruke boka(som de har skrevet i kildene sine) enn siden deres.

Kilde 4: Kilden kommer fra Daria og det meste som blir skrevet inn er fra elever som tidligere har hatt denne type oppgave. Hvis man prøver å google opp forfatteren til den som har skrevet denne type oppgave er ikke personene en historiker eller professor på universitet.

Kilde: 5 Det er en bra kilde fordi det står hvem som har skrevet det samtidig står det om personene som har skrevet dette. Forfatteren er utdannet som historiker og jobber som historieformidler. Forfatteren har også en kildeliste med linken til kildene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar